Over om4u

Met veel enthousiasme verzorg en ondersteun ik u bij al uw administratieve en secretariële werkzaamheden. Ik werk voor kleine ondernemingen, eenmanszaken en startende ondernemers die zich geen secretaresse kunnen of willen veroorloven of in tijden van drukte. Ik ben gedreven en betrokken en ik heb een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Ik weet van aanpakken, ben stressbestendig en flexibel. Accuraatheid staat hoog bij mij in het vaandel. Ik kom onze afspraken na en ik sta te popelen om voor u aan de slag te gaan. Bij mij bent u geen nummer maar staat persoonlijke aandacht boven aan.

Ik werk voornamelijk vanuit huis, maar als u wilt dat er op locatie gewerkt wordt dan is dat uiteraard mogelijk. De gegevens gaan van en naar uw bedrijf via telefoon, fax, email of post. De benodigde gegevens kunnen ook bij uw bedrijf worden opgehaald en terug gebracht.

Het grote voordeel van deze manier van werken is flexibiliteit. Is er wat minder werk dan worden er minder uren gefactureerd. Wilt u dat er bijvoorbeeld alleen facturen ingeboekt worden, dan worden alleen die uren gefactureerd. Ik breng uitsluitend productieve uren in rekening. Het andere grote voordeel is dat u geen personeel in dienst hoeft te nemen. U heeft dus geen arbeidscontracten met alle bijbehorende verplichtingen en u hoeft geen werkplek te creeren.

- Tijdwinst doordat u zich bezig kunt houden met uw core business.
- U behoudt uw eigen bedrijfsuitstraling, ik hanteer de in uw bedrijf gebruikte huisstijl.
- Ondersteuning waar en wanneer u het nodig heeft.

Uw opdrachten worden met de grootste zorg en discretie behandeld.

Extra

Nieuws
Referenties
Heb je een vraag?
Afgeronde projecten


Neem contact op


Bel of mail en leg uw vragen en wensen aan mij voor.


Mob: +31(0)6 120 52 940
Fax: +31(0)343-592450
Email: Claudia@OM4U.nl