Referenties

Rode Kruis
Mevrouw A. van der Meulen 
Koningsweg 2
3512GE Utrecht  

Project administratief huisbezoek 

Veel mensen komen er met hun administratie niet meer uit. De balans tussen inkomsten en uitgaven is weg. Geen duidelijkheid over financiële regelingen. Instanties die slecht te bereiken zijn. Het gevolg daarvan is dat de post niet meer geopend wordt. Professionele vrijwilligers van het Rode Kruis gaan in hun vrije tijd bij deze mensen aan de slag. Naast het op orde brengen van alle papieren, het aanvragen van financiële regelingen, telefoneren met instanties en overheid en budgetteren, wordt er ook vaak geholpen met het aanvragen van bv schuldsanering. Vaak komen de vrijwilligers in situaties terecht waarbij financiële problemen de hoofdrol spelen maar waar ook hele andere dingen aan de hand kunnen zijn. De kracht van dit project is dat ze bij de mensen thuis komen en hun administratie zien. In de thuissituatie worden de mensen geholpen om weer zelfstandig hun administratie bij te houden. 

 Voor het Rode kruis zijn we bij een aantal cliënten geweest. De werkzaamheden die we daar verricht hebben zijn onder andere het sorteren van de post, mappen aanleggen, het begeleiden van de mensen met de post open maken en verwerken, regelingen treffen en andere instanties voor hulp inschakelen (bv sociaal huisbezoek). 

 Mocht u zich in bovenstaande situatie herkennen neem dan gerust contact op met Claudia Klein. Samen kunnen we tot een oplossing komen.


Stuc- en Spackspuitbedrijf Goodwill
de heer Andre Verbeek
Birkastraat 32
3962 BR WIJK BIJ DUURSTEDE

Voor Goodwill hebben we in samenwerking met Redattack-Design een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld. Dit houdt in dat we een logo bedacht hebben en daar de facturen, brieven, enveloppen en visitekaartjes op aangepast hebben. In tijden van drukte nemen we de facturatie, correspondentie en het inboeken over.

Extra

Nieuws
Referenties
Heb je een vraag?
Afgeronde projecten


Neem contact op


Bel of mail en leg uw vragen en wensen aan mij voor.


Mob: +31(0)6 120 52 940
Fax: +31(0)343-592450
Email: Claudia@OM4U.nl