Afgeronde projecten

Hierbij vind u een overzicht met de projecten die inmiddels zijn afgerond.

Stukadoorsbedrijf

Een stukadoorsbedrijf uit Tiel was beland in "zwaar weer".
De opdrachtgever wilde dat ik de administratie weer op orde zou krijgen. Ik ben begonnen met overzicht te creëren en te inventariseren hoe het er financieel voor stond. Dat was niet goed. Samen met de eigenaar heb ik een overzicht gemaakt van de openstaande schulden. Aan de hand daarvan ben ik in gesprek gegaan met de schuldeisers om te kijken welke betalingsregelingen we konden treffen. Toen dat geregeld was werd het nakomen van die afspraken prioriteit nummer 1.
Verder heb ik het facturatieproces aangepakt en actief debiteuren- en crediteuren beheer neer gezet. Toen dat allemaal ging lopen was het een kwestie van administratie beter inregelen en tegenslagen overwinnen. Ondertussen kreeg de eigenaar weer een beetje vertrouwen in de toekomst en heeft hij uiteindelijk besloten om zelf weer de administratie te gaan voeren.

Autobedrijf

Voor een autobedrijf in Lienden heb ik het achterstallige inboekwerk aangepakt. Daarbij moest er begonnen worden met inboeken in AccountView en moesten er gegevens overgezet worden vanuit Autoflex naar Accountview. Het was een hele klus waarbij ik regelmatig contact had met de mensen van Autoflex en de accountant van het autobedrijf. Uiteindelijk is de achterstand weg gewerkt en heeft de klant weer overzicht over zijn financiën.

Extra

Nieuws
Referenties
Heb je een vraag?
Afgeronde projecten


Neem contact op


Bel of mail en leg uw vragen en wensen aan mij voor.


Mob: +31(0)6 120 52 940
Fax: +31(0)343-592450
Email: Claudia@OM4U.nl